Tenk på tekstiler

 

Ønsker du deg et lunt, personlig hjem? Da bør du tenke på hvordan du innreder de ulike rommene i huset ditt med tekstiler.

Soverom
På soverommet lønner deg seg virkelig å investere i gode tekstiler i duse farger. Mange sverger til lin, et stoff som virkelig er trendy for tiden, mens andre simpelthen elsker myk bomull. Det viktigste er at du velger stoffer du selv elsker å sove i. Her lønner det seg ikke å vende på kronene, for tenk på hvor mange timer du egentlig bruker i sengen i løpet av en uke.

Stue
Pynteputer kan virkelig pynte opp en stue, og er en av de enkleste måtene du kan bytte uttrykk avhengig av sesong eller trender. Du burde også investere i et godt pledd som holder deg varm om vinteren, og som pynter opp om sommeren.

Kjøkken
For tiden er det trendy med duse farger også på kjøkkenet, men du kan selvsagt sprite opp med farger som gult og rosa om du ønsker det.

Baderom
Få ting er bedre enn fantastiske tekstiler på badet, men husk å velge farger som går i ett med interiøret – slik at du får en enkel og ren stil.

magazine-elite