Lag en lekker uteplass i sommer!

Komfortabel utemøblering.

Er det på tide å friske opp utendørs med nytt interiør, men er usikker på hva du skal gå for? Tropevarmen har sørget for at flesteparten av oss har valgt å trekke seg ut til uteplassen i hjemmet. Anledningen har gitt oss muligheter for å gjøre mer med interiøret utendørs. Trenden blant hagemøbler i år er møbler som minner oss mer om stuemøbler med flotte tekstiler og keramikk. Spesielt på uterommet vil det være ekstra innbydende med en slik unik stil. Så sett i gang med å gjøre uteplassen klar for sommeren!

Flott interiør på balkong.

Uteplassen skal nå være mer nedtonet med en fin kombinasjon av grov bomull, lin og andre naturmaterialer virker mer avslappende. Noe som flesteparten av oss ønsker med sommeren, er en avkobling fra stress. Kombinerer du dette med gress og store palmer i større kurver vil det gi et eksotisk uttrykk. Derved trenger man ikke å reise langt for å oppleve en ekte sommerfølelse! Kombiner det gjerne med fokusert belysning enten med lamper som festes til husveggen eller i rekkverket som lyser opp og ned. Suppler det gjerne med levende lys, for ekstra stemning senere ut på kvelden. Noen flotte tips for utemøbler kan du sjekke for hos shopello.no. Det er ikke mye som skal til for en mer eksklusiv stil.

Noe som har blitt mer og mer populært i det siste er å gå for noe mer bohemsk. En flott hengekøy med bohemsk touch gir ikke bare et herlig inntrykk, men også en herlig hvileplass. Skal du for eksempel møblere balkongen med mindre plass, kan du eventuelt gå for en sofa. Har ikke vi alle drømt om å kunne slappe av i sofaen med en god bok og et glass med noe godt ute i sola? Hva er vel ikke mer romantisk enn å kunne gå ut på terassen for å nyte solnedgangen med din kjære?

Stilig interiør på terrassen.

Om du kun har plass til ett møbel, velg en sofa for balkongen og gjerne pyntet med noen herlige sofaputer. En annen trend er å ha tilgjengelig et utekjøkken for sommeren. Det eneste du trenger er en benk ved grillen for å ha plass til redskaper, grønnsaker og mye mer. Det som aldri går av moten er møbler i naturmateriale som for eksempel rottingsmøbler pyntet med puter og pledd. Enkelt og greit!

magazine-elite