Tips til innredning

 

Er du på utkikk etter inspirasjon til innredningen av hjemmet ditt, eller kanskje bare ett rom? Da har du kommet til riktig sted, her får du nemlig noen knallgode tips for innredning.

Tilbehør etter sesong
Du bør ikke kun tenke trend når du innreder et rom, og spesielt ikke hvis det kun er pyntegjenstander du er på utkikk etter, du bør også innrede etter sesong. Er det f.eks. høst, bør du tenke på varme jordfarger, plenty med puter og et godt teppe som holder deg varm. Kjøp gjerne også en fin te-kopp, og investerer i en skikkelig god te. Om våren kan du f.eks. kjøpe vaser og friske blomster som yrer av vår, og du kan male en vegg i en knallfarge som gul eller grønn. På den måten setter du tonene for sommeren, som ofte preges av sterke farger, eller av mer maritime mønster. Om vinteren bør du tenke hygge, og investere i lysestaker og duftlys.

Planter
Planter er i vinden som aldri før, og noen grønne planter vil friske opp ethvert hjem. Men du trenger ikke å fortvile selv om du ikke har grønne fingre, nå har det nemlig kommet masse fine plakater av planter i butikkene – noe som er en svært enkel måte å bringe trenden hjem på. Et annet tips er å la urtene stå ute på kjøkkenbenken, da grønt også er fint der.

Heng opp kjolen på veggen
Ikke la kjolene dine henge i skapet usett, men heng de på veggen eller fargerike knagger. Det er kanskje ikke så ofte man får gått i favorittkjolen, i alle fall ikke om den er av det fancy slaget, derfor er det fint å få glede av den på en annen måte. Kjoler som kunst? Ikke døm før du har prøvd det selv!

Bytt ut de enkle tingene
Noen ganger trenger man ikke å gjøre så veldig mye for å få fine resultater. Bytter du f.eks. ut tekstiler som håndklær og sengetøy er mye gjort. Et stearinlys i en ny farge, eller noe så enkelt som nye servietter, kan også gi interiøret nytt liv. Det er viktig å tenke på at man ofte kan gjøre en stor forskjell med de minste ting. Et annet tips er å male et lerret i favorittfargen din, og vips har du kunst til en billig penge. Skulle du ønske en ny farge, er det jo bare å male om. på nytt.

Invester i én ting du elsker
Selv om interiør ikke trenger å være dyrt kan det lønne seg å finne én ting du ikke klarer å leve uten, og som du ikke har noe imot å tømme lommeboken for. Et slikt møbel vil være med deg livet ut, og derfor være vel verdt investeringen.

magazine-elite