Kjøpt for mye ny julepynt til jul? Refinansier forbrukslånet ditt!

I desember tyr mange til å bruke kredittkortene sine. Ikke bare skal vi kjøpe julegaver og nye klær til jul og nyttår, men vi ønsker også en koselig julestemning hjemme. Har du latt deg friste litt mer enn du kanskje burde i interiørbutikkene?

Dyre julehjem

Juleduk. Juleputetrekk. Kranser. LED-lys til å pynte opp hagen. Duftlys som lukter kanel. Når man først er på julehandel er det lett å la seg rive med og bruke mer penger enn planlagt. For å komme i julestemning frister det å skape et skikkelig julehjem. Kanskje har du kjøpt litt mer enn du trengte, og gruer deg til regningene kommer i januar?

Søk om refinansiering

Det er fort gjort å få litt vondt i magen, når man vet at en stor regning kommer på nyåret. Den gode nyheten er at all interiørpynt du har kjøpt til jul kommer til å gi deg glede i mange år fremover. Den andre gode nyheten er at du kan refinansiere lånene dine. Når du refinansierer tar du opp et lån som brukes til å nedbetale de andre lånene dine. Fordelen med dette er at gjelden din samles hos én aktør. Sjekk den nominelle renten på de ulike smålånene dine og sørg for at du skaffer et billigere refinansieringslån. Med en lavere rente blir byrden lettere å bære.

Bruk en lånekalkulator

Benytt deg av lånekalkulatoren i linken i det forrige avsnittet for å finne det beste refinansieringslånet for deg. Du kan enkelt sammenligne lån fra ulike aktører. Velg beløpet du ønsker å låne og send inn en enkel søknad. Dersom du oppfyller kravene blir pengene utbetalt svært fort, gjerne innen en til syv dager.

Ta tak og få kontroll på økonomien

Du er ikke alene om å være i denne situasjonen, og løsningen er enkel. Når du har fått et lån med en god rente, gjelder det å legge dette bak seg og se fremover. Fokuser på å nyte julefeiringen med de nærmeste, og gled deg over det nydelige julehjemmet ditt. Etter nyttår gjelder det å prioritere å nedbetale refinansieringslånet, slik at det ikke blir dyrere enn nødvendig.

magazine-elite