Interiørtrender i 2018

 

Interiørtrender forandrer seg fra år til år, selv om noen klassiske elementer går igjen uavhengig av hva som er siste nytt. Det kan være vanskelig å følge med når trendene forandrer seg så ofte som de gjør, derfor kan du finne en enkel oversikt over trendene her:

Trendfargen rosa
Rosa er den store trendfargen i 2018. Man begynte å se denne fargen bli populær allerede i fjor, men det er i år den virkelig tar av. Det er denne fargen alle vil ha på veggene sine i året som kommer. Men om du synes det virker drastisk å male veggene i rosa, kan du fint integrere rosa på andre måter. F.eks, pynteputer i rosa kan være et godt alternativ.

Kobber er fortsatt inn
Kobber er også fortsatt trendy, og er nydelig sammen med de aller fleste rosatoner. Spesielt på kjøkkenet og badet passer det ekstra godt med kobber, og det trenger heller ikke å være altfor dyrt. Perfekt for den med slunken lommebok.

Runde former
På møbler, spesielt på sofaer og lenestoler, er runde former inn akkurat nå. Mange vil finne dette forfriskende etter noen år med svært stramme former. Det er flere fantastiske norske designere Dette-er-arets-interiortrender-9623b.htmlsom står for årets mest fantastiske møbler i akkurat denne stilen. Det er også trendy med runde speil, noe som er et enkelt grep som ikke trenger å koste like mye som en sofa.

Grønne planter
Grønne planter ser aldri ut til å gå av moten, og er kanskje enda mer populært enn noen gang før!?! Ikke bare er planter en fin måte å friske opp interiøret på, plantene gjør også at du får et bedre inneklima. Vinn-vinn, med andre ord.

magazine-elite