Vis fram interiøret ditt med stolthet

Når du har pusset opp, eller dersom du har gjort det ekstra fint gjennom å ommøblere, bør du absolutt vise fram hjemmet ditt med stolthet. Inviter familie og venner og vis dem hvor trivelig du har fått det. Nei, dette er ikke det samme som å skryte, du vil jo bare dele gleden med andre, og det er trivelig. Inviter til kaffe eller saft, alt etter hva du liker å servere. En god middag blir selvsagt også satt pris på, og gir deg muligheten til å bruke og vise fram det nye kjøkkenet ditt.

Legg ut bilder på sosiale medier

Selvsagt er det ikke alltid du kan invitere folk på fysisk besøk. Kanskje venner og familie bor langt borte, er forhindret fra å reise på grunn av sykdom, eller rett og slett må være i karantene på grunn av korona. Men dette er ikke noe hindre. Du kan jo ta bilder av hjemmet ditt og dele det med andre gjennom sosiale medier. Eller du kan sette opp mobilen og spise et måltid sammen med noen som bor langt borte. Brukt riktig, er jo mobilen og sosiale medier den perfekte måten å knytte folk sammen.

Sørg for en oppladet telefon

Hvis du skal spise middag på avstand, og sende video, trenger du selvsagt en oppladet telefon. Men hva som batteriet begynner å bli dårlig, og mobilen ikke virker like lenge per lading som den gjorde før? Du trenger ikke å bytte mobil for å fikse ladeproblemene. Ofte er det nok å bytte batteri, og hos teknikkdeler finner du samsung batteri som gjør mobilen like god som ny. Du sparer penger på å bytte batteri selv, og du sparer miljøet ved å bruke mobilen lengre.

Ta fine interiørbilder

Du kan selvsagt også dele fine interiørbilder med ukjente, via sosiale medier eller gjennom bloggen din. Da kan det være lurt å tenke gjennom bildenes oppsett, vinkelen, lysforholdene og så videre, slik at bildene du legger ut holder høy kvalitet. Det er verdt å bruke litt ekstra tid på å ta skikkelig gode bilder, også når du bare skal dele dem med bekjente. Du vil vel at hjemmet ditt skal vises fram i all sin prakt? Er du stolt av hjemmet og ommøbleringen du har gjort, bør du absolutt vise det fram!

magazine-elite