Bli inspirert på nett

 

Internett er en endeløs inspirasjonskilde for alle som er glade i interiør, fra Pinterest til blogger, fra nettmagasiner til Instagram, det er et hav av interiør-inspirasjon der ute. Er man glad i interiør kan man sitte i timesvis og surfe nettet for kule løsninger, og det finnes alltid noe man ikke har sett før.

Flere av de norske interiørmagasinene har også gode nettsider som er fulle av inspirasjon for deg som er glad i interiør og trender, og Nytt Rom er bare en av disse. Her finner du det nyeste av det nyeste, og ønsker du å være oppdatert på siste trend – bør du absolutt bokmerke denne siden.

Et annet tips er å lage dine egne Pinterest boards, her kan du helt enkelt lagre de bildene som inspirerer deg aller mest. Skal du pusse opp er dette gull, da du kan lage egne boards basert på type rom, farge eller stil. Pass også på å følge dine favorittbloggere- og stylister, da de ofte er bedre oppdatert på siste nytt enn hva du kanskje er. Du kan også dele dine boards med andre, slik at at de kan bli inspirert av din stil.

magazine-elite