Tenk miljø i innredningen

 

Enten du skal innrede et nytt hjem, eller du kun ønsker å oppdatere ditt nåværende interiør, er det viktig å tenke miljøvennlige løsninger. Dette kan være så mange, som å bytte ut vedovnen, kjøpe LED-pærer til lampene dine, kjøpe møbler vintage, eller investere i øko-sertifiserte tekstiler. Det er ofte ikke så mye som skal til, og miljøvennlig trenger heldigvis ikke å være verken kjedelig eller dyrt.

Det er mer populært enn noen gang å tenke økologi når man handler møbler, og selv om denne trenden ikke akkurat er ny, er den i vekst. Tidligere ble dette sett på som litt kjipt, men nå er det du som er kjip hvis du ikke tenker på miljø.

Det kan også være veldig morsomt å tenke miljø når man skal innrede hjemme. Enten kan du sitte på sofaen med en kopp te og bla deg gjennom side etter side med bruktmøbler på Finn, eller du kan bruke søndagene på loppemarked. Bare husk at det lønner seg å være tidlig ute, for de virkelige skattene forsvinner fort. Husk gjerne også at du kan gi bort dine egne ting på FInn, eller til et loppemarked, istedenfor å kaste dem.

magazine-elite