Dyrt eller billig?

 

Det er et evig spørsmål om man skal velge dyrt eller billig når man innreder hjemme. Mange vil si at det lønner seg å investere i kvalitet, og at kvalitet koster. Dette stemmer til en viss grad, men heldigvis ikke alltid. Noen ganger kan også rimeligere løsninger ha god kvalitet.

Det er heller ikke alltid at man ser hva som er dyrt, og hva som er billig, og det kan være lett å la seg lure når ting er bra laget. Innimellom samarbeider også designere med billigere kjeder, som f.eks med IKEA eller Hay. Det kan lønne seg å slå til ved slik samarbeid, da man ofte får god design til en rimelig penge.

Men man trenger ikke alltid å velge mellom dyrt eller billig, å kombinere dyr design med rimeligere varianter kan være like lurt. Det er for eksempel smart i å investere i møbler du virkelig elsker, og som du kommer til å ha for alltid, mens mer trend-ting, som for eksempel pynteputer, ikke trenger å koste så mye. Det er lov å kjøpe billig, og det er lov å kjøpe dyrt – det kommer helt an på din personlige økonomi.

magazine-elite