Rask oppgradering av hjemmet

Det er ikke alltid så mye som skal til for å gjøre endringer i hjemmet. Mange tror at det må kjøpes en haug med nye møbler for å følge trendene, men slik er det ikke. Ofte kan små detaljer endre helhetsinntrykket i et rom, og slik sparer du både tid og penger.

Bytt gardiner

Noe av det letteste du kan gjøre, er faktisk å bytte gardiner. Ja, nye gardiner kan endre helhetsinntrykket i en fei. Bytt ut tunge, lystette gardiner med luftige blondegardiner om sommeren, og bytt farger etter trender og årstider. Hvis du har symaskin, kan du sy din egen gardin og dermed skape et personlig inntrykk. Dette gir deg enda større valgmuligheter når det kommer til farger, stoffkvalitet og gardinens lengde.

Enkel fargeendring

Trendfarger endres hele tiden, men det betyr ikke at du trenger å male om alle vegger i huset. Hvis du har valgt en nøytral farge på veggene, kan du lett følge fargetrendene gjennom å kjøpe nye puter, tepper og duker. Bare det å bytte puter i sofaen kan endre stemningen i rommet. Ikke vær redd for å blande mange forskjellige farger, for det kan bli spennende og personlig. Fargerike detaljer som vaser og pyntegjenstander kan også bidra til å endre fargene i rommet.

Endre stil med lamper

Rommets belysning er viktigere enn mange tenker over. Ved å bytte ut lamper, eller plassere lampene på en annen måte, kan du skape nye lysvinkler, som gir et nytt og spennende inntrykk. Prøv deg fram, og kjøp gjerne lamper på nettet hos trendly for å spare tid og penger. Møbler og interiørdetaljer kan også kjøpes der, for du finner alt du trenger på ett og samme sted.

Bruk planter

Planter er også en fin interiørdetalj, og grønne planter kan brukes på mange måter. Du kan velge den klassiske varianten der plantene står i vinduskarmen, eller du kan plassere store krukker på gulvet. Der kan du enten plante høye planter, eller lage en gruppe med flere ulike grønnplanter i samme krukke. Planter kan settes i alle rom, og hvis du vil ha det enkelt, kan du velge kunstige planter som ikke trenger verken vann eller stell.

Bytt veggdekorasjon

Har du bilder på veggene, er det også enkelt å endre stil gjennom å bytte ut disse. Du kan enten ha flere ulike bilder du bytter på å bruke, eller du kan lage dekorasjon selv. Hva med å henge opp et vinterbilde eller julebilde om vinteren, og henge opp sommerbilder om sommeren. Bilder som har en dominerende farge kan også være med på å forsterke sesongens fargetrend. Er du litt kreativ, kan du til og med male et bilde selv, eller henge opp noe annet som du eller noen du kjenner har laget.

magazine-elite