Interiørmagasiner du bør lese

Selv om Internett blomstrer med inspirerende interiørblogger, så er det noe helt spesielt å sette seg under pleddet med en god kopp te og sitt favorittmagasin. Mange sverger til interiørmagasiner og har sine favoritter, mens andre er usikker på hvilke magasiner som virkelig er verdt pengene.

Bo bedre er et fantastisk interiørmagasin som vil snakke til de fleste, uansett alder eller stil. Dette magasinet koster heller ikke skjorta, og er noe de fleste kan unne seg. Nytt Rom er et annet norsk magasin som virkelig vet å inspirere, og har et stramt, minimalistisk uttrykk som føles veldig nordisk og i tiden. Et tredje magasin som virkelig kan anbefales er det internasjonale magasinet Apartemento, og her står tekstene, mer enn bildene, i fokus. Her kan du lese om hvordan liker å bo, istedenfor å se bilder av.

Men man trenger ikke nødvendigvis å kjøpe rendyrka interiørmagasiner for å bli inspirert, flere livsstils-magasiner, slik som f.eks. KK skriver også om interiør, i tillegg til andre temaer som helse, reise og mat. Magasiner som Tara og Kamille har lignende fokus, og kan være et godt valg for deg som ønsker et “alt-i-ett”-magasin.

magazine-elite