Har du lite plass?

 

Etterhvert som boligprisene har økt, og taket enda ikke er nådd, har det blitt vanligere og vanligere for folk å bo i mindre leiligheter. Dette gjelder spesielt i byer, og i Oslo har dette nesten blitt normen. Heldigvis tenker flere og flere designere på hvordan man best kan bo på små flater, og det er mange kule løsninger der ute. Også magasiner har hoppet på trenden, og skriver oftere og oftere om interiørløsninger for deg med liten plass.

Lite plass på kjøkkenet
Har du liten plass på kjøkkenet? Fortvil ikke, da det finnes mange gode løsninger. Det aller viktigste er å tenke alternativt når det kommer til oppbevaring, og kanskje det er mulig å flytte spisebordet ut i stua?

Lite plass på soverommet
Har du liten plass på soverommet? Da bør du kjøpe en seng som du også kan bruke til oppbevaring. Mange senger har plass til skuffer under, slik at du kan bruke denne plassen til å oppbevare sengetøy, klær eller andre ting. Ganske genialt, ikke sant?!

Lite plass på badet
Har du liten plass på badet? Da kan du kanskje ikke få plass til badekar, men skyvedører i dusken kan gjøre underverker. Kanskje du kan henge håndklærne på døra, og få plass til alle toalettsakene dine under vasken? Du burde uansett unne deg en grønn plante på badet, dette bidrar både til et friskere uttrykk og bedre luft.

Lite plass i gangen
Har du liten plass i gangen? Kanskje du kan sette skoene dine utenfor inngangsdøra istedenfor? Det kan også være lurt å investere i fine, dekorative kroker til yttertøyet og kanskje en hattehylle til diverse stæsj som du ikke ønsker at skal flyte rundt.

magazine-elite