Hvordan finne din helt egen stil

Det å finne sin helt egen stil når det kommer til interiør, kan ta ganske lang tid. I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på hvordan du kan gjøre dette på en enkel måte!

Lag lister

Hvis du er som oss, så elsker du å lage lister. Du kan lage lister via programmer, du kan skrive ned ting eller du kan rett og slett lage lister på Pinterest. Det å lage tavler og lister på Pinterest gjør at du lett kan finne trender i hva du liker og ikke. Da vil du også finne ut mer om hva slags stiler og hva slags type interiør du liker.

Noe du også kan gjøre er å lage lister over filmer og serier du liker som har møbler du liker. Kanskje du er en type som liker Mad Men eller kanskje du foretrekker filmen Mean Girls når det kommer til interiør? Kanskje du liker begge deler! Det er jo absolutt mulig.

Dra på markeder

Vi anbefaler deg å dra på en rekke ulike markeder, slik at du kan finne ting du liker. Hvis du drar på loppemarked, så kan du finne mange gamle og kule møbler for eksempel, men du kan også dra på interiørmesser og lignende. Det er mange muligheter for deg som vil finne din helt egen stil!

Ikke hør på andre

Det er noen som mener at det finnes strenge regler i forhold til hva som bør gjøres med interiør og lignende, men det er ikke sånn det er. Heldigvis kan du gjøre akkurat hva du vil med ditt eget interiør. Det er jo det som er deg!

Det å finne sin helt egen stil, tar tid, men du kommer garantert til å komme dit til slutt. Det å flytte ut gjør at du må ta stilling til en hel rekke problemstillinger som gjør at du finner din egen stil!

magazine-elite