Interiør og shopping

Å handle på nett
Lurer du hvor du finner de beste interiørbutikkene på nett? Det er du ikke alene om, da dette nemlig både er et populært søkeord og noe mange magasiner liker å skrive om.

Det er noe svært behagelig med nettopp det å handle på nett. Ikke bare kan man gjøre det fra komforten av sitt eget hjem, ja – kanskje til og med sin egen sofa, man kan ta sin tid med å bestemme seg. Ofte når man er i en fysisk butikk må man bestemme seg der og da om man ønsker å kjøpe den tingen man har falt pladask for, men hvis man shopper på nett – kan man vente en dag eller to for å se om man er like forelsket i tingen da. Det er jo en gang sånn at man ofte forandrer mening, og at man gjør bomkjøp som angrer på i etterkant. Selv om de fleste butikker lar deg returnere varen innen 14-dager om du skulle angre, føles det ofte litt som et ekstra ork og skulle ta turen tilbake til butikken.

Her er noen av de beste og mest populære nettbutikkene for interiør:

  • Royal Design
  • Rom 21
  • Ellos
  • Kollekted By
  • Scandinavian Design Centre
  • Hvitt

Dette er alle butikker som er verdt noen minutter (eller timer) av din tid, her kan du virkelig finne godbiter til hjemmet ditt.

Den gode, gamle fysiske butikken
Men selv om det er enkelt og komfortabelt å handle på nett, er det også noe helt spesielt med å shoppe på god, gammeldags vis. Man skal ikke undervurdere den gleden det er å se, og ikke minst ta, på ting i en fysisk butikk. Ofte er det jo sånn at bilder på nett ikke gir et godt nok inntrykk av hvordan en vare ser ut i den virkelige verden.

Dessuten er det å dra på shopping også mer sosialt enn å sitte alene hjemme og legge varer i en virtuell handlekurv. Å dra på handletur med venninner, eller kanskje mamma, kommer med en ekstra bonus – å ha det hyggelig. Kanskje man til og med slår sammen handleturen med en tur på kafé, med påfølgende kaffe latte og et kakestykke. Det er skikkelig koselig det, og slik sosialt samvær finner man ikke på nett.

magazine-elite