Hvordan hente inspirasjon fra bilinnredning til din innredning

Det er jo ikke utradisjonelt å hente inspirasjon fra ulike steder når man vil innrede sin egen bolig, men det å hente inspirasjon fra bilinnredning er noe vi alle burde tenke på. Hvorfor det, tenker kanskje du. Les videre, så får du svaret da vel!

En ordentlig god jobbebil

De aller fleste ordentlig gode jobbebiler har en innredning som virkelig er systematisert, praktisk og oversiktlig. Hvorfor ikke få litt mer av dette i ditt eget hjem? I en bilinnredning så har alt sin faste plass. Dette er noe du kan lære av når du innreder din egen bolig. Finn et hyllesystem og slå deg løs, men husk at alt skal ha sin faste plass!

Det som er så bra med ulike bilinnredninger er at de er laget til den bilen de sitter i. Så hvorfor kjøpe standardiserte møbler fra kjeder når du kan få noe spesialbygd til din egen bolig? Det å ta seg råd til å bruke litt ekstra penger på noe som passer perfekt, istedenfor å spare noen kroner på noe som ikke er helt topp, er noe vi alle burde gjøre.

Hva er inspirasjon for deg?

Dette er et spørsmål du bør sette deg ned og svare på før du skal begynne å innrede eller pusse opp din egen bolig. Finner du inspirasjon fra venner, kanskje på nett eller kanskje fra hverdagslige objekter? Det å finne inspirasjon er utrolig nødvendig, slik at du kan få ditt drømmehjem.

Det går an å la seg inspirere av hva som helst, noe som er utrolig spennende. Noe som er en fellesnevner er at det alltid er lurt å tenke seg om før man bestemmer seg for noe, enten det er farge på innredningen eller farge på bilen. Alt har godt av å surre litt ekstra rundt i noen dager før det blir bestemt.

Hva er det som inspirerer deg og ditt interiørvalg?

magazine-elite