Freshe opp hjemme

Man trenger absolutt ikke å sprenge bankkontoen sin for å friske opp – og få det litt nytt hjemme. I denne artikkelen skal du få tips til hvordan du kan få en litt ny stil i hjemmet sitt.

Et spann maling når langt

Vi har en venninne som var så lei av gulvet hjemmet i huset sitt at hun kjøpte seg en bøtte med helt turkis maling og malte hele gulvet i stua si turkis. Når vi hørte om dette ble vi absolutt sjokkerte, men når vi kom hjem til henne på besøk så ble vi overrasket over hvor fresht og stilig det var. Hun hadde tenkt utenfor boksen og hun hadde ikke brukt mye penger på det heller. Det var utrolig imponerende.

Du trenger jo selvsagt ikke å male hele gulvet ditt, men hvorfor ikke male stuebordet eller kjøkkenbordet i en helt annen farge?

Endre et element

Noe som kan gjøre en stor forskjell i hjemmet ditt er freshe nye bilderammer i en annen farge enn den du har hatt før. Dette gjør at du kan innrede hjemmet ditt med en stilig look uten å bruke for mye penger på det.

Bli kvitt ting

Noen ganger er huset bare fylt opp av ting vi ikke egentlig bruker eller trenger. Derfor kan det også lønne seg å ha en vårrengjøring og høstrengjøring der du vurderer tingene du har og om du faktisk trenger dem lengre. Mange har en tendens til å knytte seg veldig til ting de ikke trenger, så hvis du har denne tendensen så bør du absolutt utfordre deg selv.

Et hjem kan være personlig uten å være fylt opp av unødvendige ting som små dukker, statuer og annet tilbehør kjøpt på en billigbutikk.

Selvsagt, hvis du synes dette er fint så skal vi ikke stoppe deg. Men vi kommer bare med noen små tips for at hjemmet ditt skal se enda litt mer moderne og spennende ut. Selv om det er inn med minimalisme, betyr ikke det at du trenger å bli minimalist, men vi har nok alle ting som tar litt for mye plass i hjemmene våre.

Hva er dine tips for å ha et hipt og kult hjem? Har du noen tips til oss?

magazine-elite